Ingrid-Elisabeth.no

Til Ingrid-Elisabeth

At ditt livsløp skulle bli så brått avbrutt var vel noe ingen kunne tenke seg.
I denne situasjonen er det selvfølgelig så mange ting som passerer revy og som det kan være godt å dvele ved.

Mange gledelige og gode stunder har vi fått oppleve, og en av de lykkeligste dagene var den 12. april 1989, da vi fikk melding om at vårt andre barnebarn på Hommersåk var kommet til verden. Lite viste vi da om alle de kvalitetene du hadde med deg og som vi senere skulle få oppleve.

Vi fulgte med deg på vanlig måte de første årene og kunne konstatere at utviklingen gikk i riktig retning.

Nærmere kontakt fikk vi med deg da du som 3 åring hadde oss som ”dagmamma” hjemme hos farmor og farfar i en periode.

Beste stunden var når vi fikk tatt plass i ”godstolen” sammen med eventyrbøkene.

Vi leste fortellinger om prinser og prinsesser, tusser og troll, men den som fanget din største interesse var historien om fattigmannen og dronningen, eller ”Ronningå” som du sa. Din medfølelese med fattigmannen da han var på bunnen var like ekte som din glede da alt løste seg til hans fordel. At det var en lærenem tilhører vi hadde ved vår side viste seg ganske snart, for det gikk ikke lang tid før det var Ingrid som fortalte eventyret til oss. Det var ikke nødvendig å korrigere et eneste ord.

Og så var hun klar til å begynne på grunnskolen. Ganske snart hadde hun klare meninger om hva som måtte gjøres med skoleverket, og etter hvert ble dine ønsker om større utfordringer tilgodesett.

Senere kom engasjementene i Speideren, Skolemusikken, fotballen, snøbrettkjøring i teori og praksis, aktiviteter der du alltid gav av deg selv.

Din utålmodighet etter å komme videre, få nye utfordringer, var tegnet på at vi hadde med ei resurssterk jente å gjøre. Dine evner til å ta ledelse, ta standpunkter viste også at mulighetene for å nå de målene du hadde satt deg var tilstede. Og så, - plutselig var alt slutt på en forferdelig tragisk måte. Tilbake var bare tomhet og sorg.

Etter hvert begynte minnene å dukke opp. Det ene etter det andre ble plukket opp og lagret i et eget rom i våre hjerter, og der er de godt forvart. Derfra skal vi plukke dem frem, om og om igjen, for å minnes ditt gode smil, din gode replikk, din omtanke og omsorg for oss alle, og din faste tro på fremtiden som du hadde.

Takk for alt du var for oss
Hilsen Farmor og Farfar

 

 

Undermeny