Ingrid-Elisabeth.no

Til Minne om Ingrid-Elisabeth Berg

Til de nærmeste vennene til Ingrid-Elisabeth som ønsker å legge ut en spesiell beskjed, så kan dere sende den på epost e.l, så skal vi legge den ut siden. Til de som ønsker kontakt angående siden, Erik Berg på epost : familien.berg[at}hotmail.com

Vi har opprettet et minnefond etter Ingrid-Elisabeth.
Midlene går til arbeid mot vold mot kvinner og vold i nære relasjoner.
Innsamlingskonto nr. 8160.10.72955. Takk til alle som har gitt penger til fondet.

Ingrid Elisabeth

 

CD

Alle CD'ene, med sangen til minne om Ingrid-Elisabeth, er utsolgt.
Vi fikk inn 17 977,88 kroner og pengene er overført uavkortet til Stine Sofies stiftelse.
Vi ønsker å takke alle som kjøpt CD'en og de som har bidratt til produksjonen av den. 

inrid konfirmant

Minnestund

Vi vil gjerne takke alle som var på minnestunden for Ingrid-Elisabeth i Riska kirke den 22. januar. Det var en sterk opplevelse men føltes og veldig godt for oss å få dele våre minner med alle dere som var til stede. Vi håper at vi også fikk formidlet det vi mener var viktige verdier for Ingrid-Elisabeth og som langt på vei styrte måten hun var på. Å være synlig samtidig som hun så andre var viktig for Ingrid-Elisabeth. Vi håper at ånden hennes kan leve videre gjennom alle som kjente og var glade i henne.

    Vi vil også takke alle som bidro til at minnestunden ble så bra som den ble. Det var godt og sterkt å høre Irene og Vibe fra klassen på Sandnes vgs og venninnen Therese. Øyvind og Silje for den fine og personlige fremføringen av sangen "The sweetest angel". Stein som spilte så vakkert på orgel, Sjur som styrte teknikken og Riska menighet for at vi fikk låne den flotte kirken til minnestunden og alle som sørget for noe å drikke og bite i etter minnestunden var over.

 Hilsen Siren-Therese, Eirny, Gunn og Erik

  

Fakkeltog til minne om Ingrid-Elisabeth

Fakkeltoget ble en sterk oplevelse, med ett oppmøte på over 1500 mann! Vil takke til alle som har vært med på å arrangere fakkeltoget, det betydde veldig mye for familien til Ingrid-Elisabeth! Vil også takke ALLE som møtte opp i fakkeltoget og viste sin deltagelse i sorgen! Dette var veldig sterkt!!!