Ingrid-Elisabeth.no

Siren-Therese, Eirny, Gunn og Erik:

Vi ønsker å takke alle for all støtte og hjelp vi har fått i denne vanskelige tiden. Det har vært, og er, til stor hjelp for oss i den uendelige sorgen og savnet vi føler.

Vi er også takknemlige overfor de som har ønsket å vise sin støtte gjennom å støtte produksjonen av CD'en til minne om Ingrid-Elisabeth og til alle dere som har kjøpt CD'en og ellers gitt penger til den insamlingen salget representerte. Nå er alle CD'ene solgt og sangen vil snart bli lagt ut på minnesiden slik at den kan lastes ned. Til dere som gjør det så håper vi at dere samtidig kan donere 50,- kroner direkte til Stine Sofies Stiftelse innsamlingskonto 9495.05.04794.

 

Eirny

(Ingrid-Elisabeth's Eldre Søster)

Eg vil sei tusen takk for alle så har tent lys for Ingrid og for alle som har støtta oss! Dåkk ane iche kor mye d betyr for oss, og spesielt for mg! Eg e så utrolig gla i Ingrid og eg hb ingen glemme henna!!

Heila ugå har vrt så sinnsykt forferdelig og ubeskrivelig, men d varme å se at dr e så mange så skrive hilsner og tenne lys, og fakkeltoget igår va heilt fantastisk! TUSEN TAKK!

> Elske dg Ingrid - og du kan alltid komma tbage t mg <

 

Siren

(Ingrid-Elisabeth's Yngre Søster)

de e trist at du måte forlada oss, de jore så vont i jerta på alle oss så kjente deg, du va så goe å ha nor eg trengte deg,du va allti så gla å du fek meg allti i got humø.derfor tente eg dete lyse for deg min kjære storesøster

Ingrid-Elisabeth. eg e så gla i deg.

Ingrid